Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Alptekin AYDOĞAN
Köşe Yazarı
Alptekin AYDOĞAN
 

Ankara Kamp Kafası

"Ankara’yı seviyoruz; o geniş bulvarları, tarih kokan sokakları, insanın içine işleyen akşamüstü güneşini… Fakat her birimizin içinde, şehrin karmaşasından, günlük hayatın telaşından kaçma arzusu var. Zaman zaman bu kaçışa ihtiyaç duyuyoruz; doğanın kucağına, huzurun tam merkezine doğru bir yolculuğa çıkmak istiyoruz.   Bu yolculuğu mümkün kılan, aynı duyguları paylaşan genç bir grup: ‘Ankara Kamp Kafası’. Onlar, bu organizasyonu ticari bir amaç gütmeden, yalnızca kendileri gibi hisseden insanları bir araya getirmek için yapıyorlar. Kamp Kafası, şehirden kaçıp doğanın sadeliğinde buluşmayı arzulayan herkes için bir kapı aralıyor. Bizlerde Kızılcagün Tv ve seymenhaber.com ekibi olarak bu hafta sonu ‘Ankara Kamp Kafası’. ekibinin misafiri olduk. Çamlıdere’de bulunan ‘’Çamkoru Tabiat Parkı’’nda 90 lar kamp organizasyonuna katıldık. Kısa bir yolculuğun ardından biz de doğanın ve huzurun selamlamasıyla karşılaştık.   İşte o anlarda, kamp çadırlarımızı kurduğumuzda başlıyor gerçek özgürlük. Sabahın serinliğinde, kuş cıvıltılarıyla uyanmak, toprak kokusunu içimize çekmek, insanı bambaşka bir hayata çağırıyor. Güneş doğarken, kahvemizi yudumlayıp doğanın uyanışını izlemek, şehrin gürültüsünden arınmanın en saf hali oluyor.   Geceleri, kamp ateşinin etrafında toplanıyoruz. Yanan odunların çıtırtısı, gökyüzündeki yıldızlarla bir melodi oluşturuyor. Sadece doğanın sesleri var, rüzgarın ağaçlarla fısıldaşması, uzaktaki derenin şırıltısı… Şehirden uzaklaştıkça, kendimizi buluyoruz. Her nefes, her adım, doğanın bir parçası olduğumuzu hatırlatıyor.   Kamp, sadece kaçış değil; bir nevi yeniden doğuş… Kendimizi yeniden keşfetme, basitliğin ve doğallığın içinde kaybolma arzusu. Ankara’nın kalbinde, ama doğanın kollarında, hem şehirden uzaktayız hem de ona bir adım daha yakın. Bu huzuru, bu sadeliği yaşamak, bizi her defasında yeniliyor. ‘Ankara Kamp Kafası’.nın önderliğinde, bu eşsiz anları paylaşmak, bizi birbirimize ve doğaya daha da yakınlaştırıyor." Bu güzel anımızı sizlere anlatmak, yazıya dökmek bile ayrı keyif. Sizlere yaşadıklarımızı da göstermek istiyoruz. Bunun için Kızılcagün Tv Youtube kanalımızda sizler için hazırladığımız çok özel bir videomuz var. Kanalımıza abone olup takip ederek bu güzel hafta sonu anısını bizimle paylaşabilirsiniz.
Ekleme Tarihi: 12 Ağustos 2024 - Pazartesi
Alptekin AYDOĞAN

Ankara Kamp Kafası

"Ankara’yı seviyoruz; o geniş bulvarları, tarih kokan sokakları, insanın içine işleyen akşamüstü güneşini…

Fakat her birimizin içinde, şehrin karmaşasından, günlük hayatın telaşından kaçma arzusu var. Zaman zaman bu kaçışa ihtiyaç duyuyoruz; doğanın kucağına, huzurun tam merkezine doğru bir yolculuğa çıkmak istiyoruz.

 

Bu yolculuğu mümkün kılan, aynı duyguları paylaşan genç bir grup: ‘Ankara Kamp Kafası’. Onlar, bu organizasyonu ticari bir amaç gütmeden, yalnızca kendileri gibi hisseden insanları bir araya getirmek için yapıyorlar. Kamp Kafası, şehirden kaçıp doğanın sadeliğinde buluşmayı arzulayan herkes için bir kapı aralıyor.

Bizlerde Kızılcagün Tv ve seymenhaber.com ekibi olarak bu hafta sonu ‘Ankara Kamp Kafası’. ekibinin misafiri olduk. Çamlıdere’de bulunan ‘’Çamkoru Tabiat Parkı’’nda 90 lar kamp organizasyonuna katıldık. Kısa bir yolculuğun ardından biz de doğanın ve huzurun selamlamasıyla karşılaştık.

 

İşte o anlarda, kamp çadırlarımızı kurduğumuzda başlıyor gerçek özgürlük. Sabahın serinliğinde, kuş cıvıltılarıyla uyanmak, toprak kokusunu içimize çekmek, insanı bambaşka bir hayata çağırıyor. Güneş doğarken, kahvemizi yudumlayıp doğanın uyanışını izlemek, şehrin gürültüsünden arınmanın en saf hali oluyor.

 

Geceleri, kamp ateşinin etrafında toplanıyoruz. Yanan odunların çıtırtısı, gökyüzündeki yıldızlarla bir melodi oluşturuyor. Sadece doğanın sesleri var, rüzgarın ağaçlarla fısıldaşması, uzaktaki derenin şırıltısı… Şehirden uzaklaştıkça, kendimizi buluyoruz. Her nefes, her adım, doğanın bir parçası olduğumuzu hatırlatıyor.

 

Kamp, sadece kaçış değil; bir nevi yeniden doğuş… Kendimizi yeniden keşfetme, basitliğin ve doğallığın içinde kaybolma arzusu. Ankara’nın kalbinde, ama doğanın kollarında, hem şehirden uzaktayız hem de ona bir adım daha yakın. Bu huzuru, bu sadeliği yaşamak, bizi her defasında yeniliyor. ‘Ankara Kamp Kafası’.nın önderliğinde, bu eşsiz anları paylaşmak, bizi birbirimize ve doğaya daha da yakınlaştırıyor."

Bu güzel anımızı sizlere anlatmak, yazıya dökmek bile ayrı keyif. Sizlere yaşadıklarımızı da göstermek istiyoruz. Bunun için Kızılcagün Tv Youtube kanalımızda sizler için hazırladığımız çok özel bir videomuz var. Kanalımıza abone olup takip ederek bu güzel hafta sonu anısını bizimle paylaşabilirsiniz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.