Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Alptekin AYDOĞAN
Köşe Yazarı
Alptekin AYDOĞAN
 

Merhaba

Ankara’da yaşayanlar, Ankara’da çalışanlar, Ankara’da okuyanlar, Tayini Ankara’ya çıkıp gelenler, Tayini çıkıp Ankara’dan gidenler, Gurbette olup ta gönlü Ankara’da kalanlar, Ankara’lı öğrenciler, öğretmenler, polisler, doktorlar, mühendisler, memurlar, işçiler, bürokratlar, iş insanları, akademisyenler, Ve bilcümle Ankaralılar, Merhaba ! Yeni bir heyecanla, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara Kulübü Derneği’nin yeni yayın organı  Seymen Haber, artık hizmetinizde. Başkentimizin nabzını tutmak, sizlere en doğru ve güncel haberleri sunmak için yola çıktık.   Seymen Haber olarak, siz değerli hemşehrilerimizin sesini duyurmayı, sorunlarını ve sevinçlerini paylaşmayı hedefliyoruz. Başkentimizin her köşesinde yaşananları, Ankara’ya dair haberleri, kültürel etkinlikleri, spor karşılaşmalarını ve daha pek çok konuyu sizlerle buluşturacağız.   Ankara, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, Cumhuriyetimizin kalbi olan bir şehir. Biz de bu zenginlikleri sizlere en doğru şekilde aktarmak için buradayız. Seymen kültürünün yaşatılması ve tanıtılması konusunda da önemli bir rol üstleneceğiz. Seymenlerimizin gurur dolu geçmişini ve değerlerini, geleceğe taşımak için çaba göstereceğiz.   Sizlerin desteği ve katkılarıyla daha güçlü olacağız. Görüş ve önerileriniz bizim için çok kıymetli. Haberlerimizi, yorumlarınızı ve katkılarınızı bekliyoruz. Seymen Haber, Ankaralıların sesi olacak; sizin sesiniz olacak.   Başkentimize ve siz değerli Ankaralılara hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.   Birlikte daha güçlü, daha aydınlık yarınlara...   Seymen Haber Genel Yayın Yönetmeni Alptekin AYDOĞAN  
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2024 - Pazar
Alptekin AYDOĞAN

Merhaba

Ankara’da yaşayanlar,

Ankara’da çalışanlar,

Ankara’da okuyanlar,

Tayini Ankara’ya çıkıp gelenler,

Tayini çıkıp Ankara’dan gidenler,

Gurbette olup ta gönlü Ankara’da kalanlar,

Ankara’lı öğrenciler, öğretmenler, polisler, doktorlar, mühendisler, memurlar, işçiler, bürokratlar, iş insanları, akademisyenler,

Ve bilcümle Ankaralılar,

Merhaba !

Yeni bir heyecanla, sizlerle buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ankara Kulübü Derneği’nin yeni yayın organı  Seymen Haber, artık hizmetinizde. Başkentimizin nabzını tutmak, sizlere en doğru ve güncel haberleri sunmak için yola çıktık.

 

Seymen Haber olarak, siz değerli hemşehrilerimizin sesini duyurmayı, sorunlarını ve sevinçlerini paylaşmayı hedefliyoruz. Başkentimizin her köşesinde yaşananları, Ankara’ya dair haberleri, kültürel etkinlikleri, spor karşılaşmalarını ve daha pek çok konuyu sizlerle buluşturacağız.

 

Ankara, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle, Cumhuriyetimizin kalbi olan bir şehir. Biz de bu zenginlikleri sizlere en doğru şekilde aktarmak için buradayız. Seymen kültürünün yaşatılması ve tanıtılması konusunda da önemli bir rol üstleneceğiz. Seymenlerimizin gurur dolu geçmişini ve değerlerini, geleceğe taşımak için çaba göstereceğiz.

 

Sizlerin desteği ve katkılarıyla daha güçlü olacağız. Görüş ve önerileriniz bizim için çok kıymetli. Haberlerimizi, yorumlarınızı ve katkılarınızı bekliyoruz. Seymen Haber, Ankaralıların sesi olacak; sizin sesiniz olacak.

 

Başkentimize ve siz değerli Ankaralılara hayırlı olmasını diler, sevgi ve saygılarımızı sunarız.

 

Birlikte daha güçlü, daha aydınlık yarınlara...

 

Seymen Haber Genel Yayın Yönetmeni

Alptekin AYDOĞAN

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.