Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç Adam Ankara Barajında ​​Boğulunca Trajedi Yaşandı!

Asayiş 06.08.2024 - 17:21, Güncelleme: 06.08.2024 - 17:44 689+ kez okundu.
 

Genç Adam Ankara Barajında ​​Boğulunca Trajedi Yaşandı!

Genç Adam Serinlemeye Çalışırken Barajda Boğuldu!
Ankara'da 31 yaşındaki bir adam Kurtboğazı Barajı'nda serinlemeye çalışırken trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Genç adam balık tutmak için baraja gitmişti ancak suda boğuldu. Polis, sağlık ve su altı arama kurtarma ekibi de dahil olmak üzere yetkililer olay yerine çağrıldı. Uyarıları dikkate almayan genç, yasak bölgeye girdi Olay, öğleden sonra Ankara'daki Kurtboğazı Barajı'nda meydana geldi. Genç adam Özgür Erdoğan, balık tutmak için baraja gitti ancak güvenlik görevlilerinin balık tutmanın ve yüzmenin yasak olduğu yönündeki uyarılarına rağmen serinlemek için suya girmeye karar verdi. Güvenlik görevlileri, uzun süredir suda olduğunu fark edince polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yetkililer hemen olay yerine bir arama kurtarma ekibi gönderdi. Trajik Keşif ve Ailenin Endişesi Erdoğan'ın cansız bedeni, kapsamlı bir aramanın ardından su altı arama kurtarma ekibi tarafından bulundu. Sağlık ekibinin ilk incelemesinde genç adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, cesedi Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Erdoğan'ın ailesinin kendisinden 5 gündür haber alamadığı ve 31 Temmuz'da polise kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.
Genç Adam Serinlemeye Çalışırken Barajda Boğuldu!

Ankara'da 31 yaşındaki bir adam Kurtboğazı Barajı'nda serinlemeye çalışırken trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Genç adam balık tutmak için baraja gitmişti ancak suda boğuldu. Polis, sağlık ve su altı arama kurtarma ekibi de dahil olmak üzere yetkililer olay yerine çağrıldı.

Uyarıları dikkate almayan genç, yasak bölgeye girdi

Olay, öğleden sonra Ankara'daki Kurtboğazı Barajı'nda meydana geldi. Genç adam Özgür Erdoğan, balık tutmak için baraja gitti ancak güvenlik görevlilerinin balık tutmanın ve yüzmenin yasak olduğu yönündeki uyarılarına rağmen serinlemek için suya girmeye karar verdi. Güvenlik görevlileri, uzun süredir suda olduğunu fark edince polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Yetkililer hemen olay yerine bir arama kurtarma ekibi gönderdi.

Trajik Keşif ve Ailenin Endişesi

Erdoğan'ın cansız bedeni, kapsamlı bir aramanın ardından su altı arama kurtarma ekibi tarafından bulundu. Sağlık ekibinin ilk incelemesinde genç adamın hayatını kaybettiği belirlenirken, cesedi Kahramankazan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Daha sonra Erdoğan'ın ailesinin kendisinden 5 gündür haber alamadığı ve 31 Temmuz'da polise kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.

HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.