Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kıbrıs Sergisi Mamak'ta Açıldı: Harekatın 50. Yılında

Kültür-Sanat 31.07.2024 - 16:32, Güncelleme: 31.07.2024 - 16:32 530+ kez okundu.
 

Kıbrıs Sergisi Mamak'ta Açıldı: Harekatın 50. Yılında

“Harekatın 50. Yılında: Kıbrıs” Sergisi
“Harekatın 50. Yılında: Kıbrıs” Sergisi                 Mamak Kültür Merkezi'nde düzenlenen fotoğraf sergisi, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılını kutlamak için açıldı. Etkinliğe CHP'nin önceki dönem Genel Sekreteri Önder Sav, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı katıldı. Açılışta, Kıbrıs şehitleri için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in harekatının detaylarını açıkladığı belgesel gösterimi yapıldı. Sergi, Kıbrıs'ta yaşanan zulmü ve Türk askerlerinin kahramanlık hikayelerini gözler önünde sererek tarihe bir bakış açısı sundu. Mamak Belediye Başkanı'ndan Konuşma Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, konuşmasında Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılını kutladı ve şehitleri minnetle anarak, Kıbrıs'ın barış ve özgürlüğünü kutladı. Şahin, Kıbrıs Barış Harekatı'nın Türk milletinin birlik ve beraberlik gücünü gösterdiğini vurguladı. Gençlerin Unutmaması Gereken Bir Harekat Kıbrıs Barış Harekatı Kararnamesine CHP'nin önceki dönemde imza atması Genel Sekreteri Önder Sav, gençlere bu harekatın arttırılmasının hatırlatılmasının gerekliliğini vurguladı. Sav, iç siyasi farklılıkların dışarıdaki birlik ve beraberlik etkisini etkilediğini belirtti.   Birlik ve Beraberlik Marşlarla Kutlandı Mamak Belediyesi Bando Takımı, duygusal anlar yaşatan şarkılar ve marşlarla salondaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Katılımcılar, keman dinletisi eşliğinde sergiyi gezerken nostaljik bir süreçten çıktılar.  
“Harekatın 50. Yılında: Kıbrıs” Sergisi

“Harekatın 50. Yılında: Kıbrıs” Sergisi

               

Mamak Kültür Merkezi'nde düzenlenen fotoğraf sergisi, Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılını kutlamak için açıldı. Etkinliğe CHP'nin önceki dönem Genel Sekreteri Önder Sav, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi İsmet Korukoğlu ve Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Yusuf Kanlı katıldı.

Açılışta, Kıbrıs şehitleri için saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Daha sonra dönemin Başbakanı Bülent Ecevit'in harekatının detaylarını açıkladığı belgesel gösterimi yapıldı. Sergi, Kıbrıs'ta yaşanan zulmü ve Türk askerlerinin kahramanlık hikayelerini gözler önünde sererek tarihe bir bakış açısı sundu.

Mamak Belediye Başkanı'ndan Konuşma

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, konuşmasında Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yılını kutladı ve şehitleri minnetle anarak, Kıbrıs'ın barış ve özgürlüğünü kutladı. Şahin, Kıbrıs Barış Harekatı'nın Türk milletinin birlik ve beraberlik gücünü gösterdiğini vurguladı.

Gençlerin Unutmaması Gereken Bir Harekat

Kıbrıs Barış Harekatı Kararnamesine CHP'nin önceki dönemde imza atması Genel Sekreteri Önder Sav, gençlere bu harekatın arttırılmasının hatırlatılmasının gerekliliğini vurguladı. Sav, iç siyasi farklılıkların dışarıdaki birlik ve beraberlik etkisini etkilediğini belirtti.

 

Birlik ve Beraberlik Marşlarla Kutlandı

Mamak Belediyesi Bando Takımı, duygusal anlar yaşatan şarkılar ve marşlarla salondaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdi. Katılımcılar, keman dinletisi eşliğinde sergiyi gezerken nostaljik bir süreçten çıktılar.

 

HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.