Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KATARSİS ANKARA'DA

Kültür-Sanat 31.07.2024 - 16:10, Güncelleme: 31.07.2024 - 16:10 621+ kez okundu.
 

KATARSİS ANKARA'DA

Uzman Psikolog Gökhan Çınar ile Katarsis – Gel Yeniden Başlayalım, 19 Eylül akşamı Oran Açıkhava sahnesinde Ankaralılarla bir araya geliyor.
1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çınar, aldığı birçok eğitimin ona kattıkları ile beraber günümüzde yapımcısı olduğu “Katarsis” adlı programıyla biliniyor. Gündemi çoğu zaman konukları ve konukların hikayesiyle sallayan bu program, izleyenlerine farkındalık kazandırmayı amaçlıyor.    Bireyler hayatlarını idame ettirirken yaşadığı travmaları, zorlu süreçleri ve hayata tutunma noktalarını bu program aracılığıyla bir psikoloğa anlatmakla beraber dinleyen ve izleyen herkesi ekrana kilitliyor.   Şimdi ise Uzman Psikolog Gökhan Çınar Ankaralı izleyicileriyle buluşuyor.  Oran Açıkhava sahnesinde yapılacak bu programda sürpriz konuklar ile beraber birçok hayat hikayesi dinlenecek ve belki de ilham olacak.  
Uzman Psikolog Gökhan Çınar ile Katarsis – Gel Yeniden Başlayalım, 19 Eylül akşamı Oran Açıkhava sahnesinde Ankaralılarla bir araya geliyor.

1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Çınar, aldığı birçok eğitimin ona kattıkları ile beraber günümüzde yapımcısı olduğu “Katarsis” adlı programıyla biliniyor. Gündemi çoğu zaman konukları ve konukların hikayesiyle sallayan bu program, izleyenlerine farkındalık kazandırmayı amaçlıyor.   

Bireyler hayatlarını idame ettirirken yaşadığı travmaları, zorlu süreçleri ve hayata tutunma noktalarını bu program aracılığıyla bir psikoloğa anlatmakla beraber dinleyen ve izleyen herkesi ekrana kilitliyor.  

Şimdi ise Uzman Psikolog Gökhan Çınar Ankaralı izleyicileriyle buluşuyor.  Oran Açıkhava sahnesinde yapılacak bu programda sürpriz konuklar ile beraber birçok hayat hikayesi dinlenecek ve belki de ilham olacak.  

HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.