Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Her yerde onu arıyorlar! Ankaragücü'nün futbolcusu kayboldu.

Spor 13.08.2024 - 13:12, Güncelleme: 13.08.2024 - 13:20 644+ kez okundu.
 

Her yerde onu arıyorlar! Ankaragücü'nün futbolcusu kayboldu.

Trendyol 1.Lig takımlarından Ankaragücü, Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas'a ulaşamıyor.
Ankaragücü takımından bir futbolcu kayboldu! Renaldo Cephas adındaki Jamaikalı futbolcu, maça gelmedi ve takımı ona ulaşamıyor. Bu durum herkesi şaşırttı. KAYIP OLMASINA RAĞMEN MAÇ KADROSUNA ALINDI Renaldo Cephas'a ulaşılamıyor, ama Ankaragücü takımı onu maç kadrosuna dahil etti. Bu durumu noter tespiti yaparak resmi hale getirdiler. ANTRENMANLARA GELMEDİĞİ GİBİ MAÇA DA ÇIKMADI Cephas, ne antrenmanlara katılıyor ne de maçlara geliyor. Son maçta yedekler arasında olmasına rağmen stada gelmedi. NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan, Cephas'ın nerede olduğunu bilmediklerini söyledi. Futbolcunun ne yaptığını ve nerede olduğunu anlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.
Trendyol 1.Lig takımlarından Ankaragücü, Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas'a ulaşamıyor.

Ankaragücü takımından bir futbolcu kayboldu! Renaldo Cephas adındaki Jamaikalı futbolcu, maça gelmedi ve takımı ona ulaşamıyor. Bu durum herkesi şaşırttı.

KAYIP OLMASINA RAĞMEN MAÇ KADROSUNA ALINDI

Renaldo Cephas'a ulaşılamıyor, ama Ankaragücü takımı onu maç kadrosuna dahil etti. Bu durumu noter tespiti yaparak resmi hale getirdiler.

ANTRENMANLARA GELMEDİĞİ GİBİ MAÇA DA ÇIKMADI

Cephas, ne antrenmanlara katılıyor ne de maçlara geliyor. Son maçta yedekler arasında olmasına rağmen stada gelmedi.

NEREDE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ

Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan, Cephas'ın nerede olduğunu bilmediklerini söyledi. Futbolcunun ne yaptığını ve nerede olduğunu anlamak için ellerinden geleni yapıyorlar.

HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.