Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYATLARDA!

Spor 31.07.2024 - 16:28, Güncelleme: 31.07.2024 - 16:28 803+ kez okundu.
 

FİLENİN SULTANLARI OLİMPİYATLARDA!

A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ÜLKEMİZİ PARİS OLİMPİYATLARINDA TEMSİL EDİYOR.
26 Temmuz’da başlamış olan Paris Yaz Olimpiyatları’nda, takım sporları grubu olarak ülkemizi sadece Filenin Sultanları temsil ediyor.   Paris yolculuğuna sıkı ve düzenli çalışan kadın milli voleybol takımımız emeklerinin karşılığını almak adına Olimpiyat Köyü’nde.   Antrenman sırasında yapılan bir röportajda, milli takım orta oyuncumuz Aslı Kalaç;”Bir an önce uçağa binmek istiyorum, o köy ortamını çok merak ediyorum. Bence çok iyi hazırlandık, tamamen her şey olimpiyat maçlarına endeksli oldu. Sakatlarımız da iyi durumda, yavaştan bizimle başladılar. Tam takım olarak hazırız.” demişti.  Bu sözlerin üzerine Filenin Sultanları 26 Temmuz’da çıktıkları ilk maçta 2-0 geriden gelerek,3-2 sonuçla Hollanda’yı mağlup ettiler. Bu maç sonucunda ise hırsı, azmi ve başarıyı milli takımımızda görmüş olduk.  Filenin Sultanları bir sonraki maçını ise 1 Ağustos 10.00’da Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Tüm olimpiyat süreci boyunca Filenin Sultanlarına başta sağlıklı, sonrasında ise başarılı müsabakalar diliyoruz, sizinleyiz! 
A MİLLİ KADIN VOLEYBOL TAKIMI ÜLKEMİZİ PARİS OLİMPİYATLARINDA TEMSİL EDİYOR.

26 Temmuz’da başlamış olan Paris Yaz Olimpiyatları’nda, takım sporları grubu olarak ülkemizi sadece Filenin Sultanları temsil ediyor.  

Paris yolculuğuna sıkı ve düzenli çalışan kadın milli voleybol takımımız emeklerinin karşılığını almak adına Olimpiyat Köyü’nde.  

Antrenman sırasında yapılan bir röportajda, milli takım orta oyuncumuz Aslı Kalaç;”Bir an önce uçağa binmek istiyorum, o köy ortamını çok merak ediyorum. Bence çok iyi hazırlandık, tamamen her şey olimpiyat maçlarına endeksli oldu. Sakatlarımız da iyi durumda, yavaştan bizimle başladılar. Tam takım olarak hazırız.” demişti. 

Bu sözlerin üzerine Filenin Sultanları 26 Temmuz’da çıktıkları ilk maçta 2-0 geriden gelerek,3-2 sonuçla Hollanda’yı mağlup ettiler. Bu maç sonucunda ise hırsı, azmi ve başarıyı milli takımımızda görmüş olduk. 

Filenin Sultanları bir sonraki maçını ise 1 Ağustos 10.00’da Dominik Cumhuriyeti ile oynayacak. Tüm olimpiyat süreci boyunca Filenin Sultanlarına başta sağlıklı, sonrasında ise başarılı müsabakalar diliyoruz, sizinleyiz! 

HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.