Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Alper Uludağ Veda Etti

Spor 28.07.2024 - 15:31, Güncelleme: 28.07.2024 - 15:31 290+ kez okundu.
 

Alper Uludağ Veda Etti

Geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü forması giyen Alper Uludağ, sarı - lacivertli takıma veda etti.
Bu sezon kadroda düşünülmeyen, sol bek sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla kulübe veda etti. Alper Uludağ veda mesajında şu ifadeleri kullandı... Veda zamanı geldi.  "Taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, hocalarımıza, yönetim ekibine, sağlık çalışanlarına ve bizlerle birlikte emek veren herkese teşekkür ediyorum. Hoşça kalın..."  
Geçtiğimiz sezon MKE Ankaragücü forması giyen Alper Uludağ, sarı - lacivertli takıma veda etti.

Bu sezon kadroda düşünülmeyen, sol bek sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla kulübe veda etti. Alper Uludağ veda mesajında şu ifadeleri kullandı...

Veda zamanı geldi.

 "Taraftarlarımıza, takım arkadaşlarıma, hocalarımıza, yönetim ekibine, sağlık çalışanlarına ve bizlerle birlikte emek veren herkese teşekkür ediyorum.

Hoşça kalın..."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve seymenhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.