Ankara'da Doğayla İç İçe Benzersiz Bir Deneyim!

Geri sayım başladı

Etkinlik boyunca çeşitli gurme lezzetler tazelenecek. Profesyonel barmenler tarafından hazırlanan eşsiz kokteyller etkinliğin keyfini ikiye katlayacak.

Müzik ve Kültür

Alternatif müzik gruplarının bir araya geldiği bu etkinlik sıradan bir hafta sonundan çok daha fazlasını sunuyor. Farklı kültürlerden müzik ve lezzetlerle dolu bir gün geçireceksiniz. Aynı ilgi alanlarına sahip yeni insanlarla tanışabilir ve sosyal çevrenizi genişletebilirsiniz. Doğada açık hava etkinliğinin tadını çıkarırken, doğanın huzurunu da hissedeceksiniz. 14 Eylül'de Club Mirador'da harika bir hafta sonu için planlar yapmaya başlayabilirsiniz.

Sıralanmak

Stavroz (Canlı): Elektronik dünyanın sevilen ismi Stavroz, caz dokunuşlarını elektronik bir ortamda birleştiren benzersiz repertuarıyla sahne alacak. Benzersiz tarzıyla Stavroz, geceye damga vuracak enerjik ve melodik ritimleriyle sizi dansa davet ediyor.

Gusgus: İzlanda'nın ünlü elektronik ve tekno/soul müzik grubu GusGus sahnede büyüleyici bir performans sergileyecek. Enerjik ve etkileyici sahne şovlarıyla GusGus, festivalin muhteşem anlarına damgasını vuracak. Elektronik müziğin sınırlarını zorlayan bu performans, müzikseverlere eşsiz bir deneyim sunacak.

Soft Analog: Müzik yolculuğuna Ankara'da başlayan, synth-pop, indie pop ve dream pop türlerinde müzik yapan Soft Analog grubu etkileyici bir performans sergileyecek. Müziği, iç dünyalarını ve deneyimledikleri dünyayı tasvir ettikleri bir alan olarak gören grup, sahnede duygusal ve yaratıcı bir deneyim sunacak.

Yerel DJ'lerimiz gün boyunca özel kitaplarla unutulmaz anılar bırakacak: (az sayıda)

Arcahur (Canlı), Berkcan Demir, Deniz Tekin, Görkem Han, Tuna Taneri!

Sanatsal Atölyeler

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da görsel sanatlar alanında usta isimlerin katılımıyla yaratıcı atölyeler ileri enerjimizi beslemeye devam ediyor. Özgün sanatçılarla tanışmak ve yaratıcı ışığı ortaya çıkarmak için geniş bir alan sizi bekliyor.

Etkinlik Kuralları

Etkinlik kapı açılış saati 15.00’dır.

Festivalde 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı çocukların mutlaka ebeveynleriyle gelmeleri gerekmektedir.

Festival alanına giren herkes bilete tabidir.

Kimliği/Ehliyeti/Pasaportu olmayan bilet sahipleri alana giremez.

Festival alanına katılacak minik tüylü dostlarımızın sorumlulukları sizlere aittir.

Sınıflandırılmış maddelerin kullanımı sonucu kişi alan dışına alınacaktır.

Festival alanına girişte çanta ve üst kontrolü yapılacaktır.

Festival alanında yiyecek-içecek satışı vardır, dışarıdan içeri alınamaz.

Festival alanına yanıcı, patlayıcı sıvı veya gaz maddeleri gibi şeyler içeri alınamaz.