ANKARA’DA KAMP HEYECANI!

Gerçekleşecek olan bu kampta etkinlikler 9 Ağustos Cuma günü öğleden sonra başlayacak, 11 Ağustos Pazar günü öğleden sonra son bulacaktır.

Bu etkinliğe etkinlik kurallarına uyum sağlayacak herkes katılabilmekte, kadın-erkek eşitliğine özen gösterilmektedir.

Etkinlik Kuralları ve Bilgilendirme:

Açık hava etkinliklerimiz söz konusu olduğunda uymamız gereken birkaç kural var. Öncelikle çevremizi temiz tutmaya ve doğaya zarar vermemeye dikkat edelim. Etkinlik boyunca etkinliği aksatacak her türlü davranıştan kaçınmalıyız. Etkinliğe katılan herkes kendi sağlığına dikkat etmeli ve gerekli ilaçları yanlarında getirmelidir. Grup etkinlik alanlarında sigara içilmesine izin verilmez ve etkinlik sırasında alkol tüketilmemelidir.

Ankaralıların bol bol eğleneceği, sevdikleri ile beraber kaliteli vakit geçireceği bu etkinlikte; bolca müzik, açık hava sineması, sınırsız eğlence ve sürpriz hediyeler gibi birçok imkan sağlanmaktadır. Etkinlik alanında artı olarak katılım sağlayanların evcil hayvanları da bulunabiliyor.

Ankara’da bulunan herkesin katılabileceği bu eğlenceli etkinlik, tüm Ankaralıların heyecanını, sevincini paylaşmak ve heyecan, sevinç katmak adına bizlere inanılmaz bir fırsat sağlıyor.