AKD Başkanı Özaslan belediye gezilerine devam ediyor

Ankara Kulübü Derneği  (AKD) Genel Başkanı Dr. Metin Özaslan perşembe günü Çamlıdere ve Kızılcahamam Belediye Başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Çamlıdere ‘den Bağımsız Belediye Başkanı olan Adem Ceylan‘ı tebrik eden ve Seymen Plaketi, Ankara Konuşmaları Kitabı, Seymen Tezenesi CD’si takdim eden Dr. Özaslan, Ankara Kültürü için iş birliğinin önemini belirterek:

YENİ KONAK AÇILACAK

“Turizm Çamlıdere ilçesi için çok önemli. Turizm ile kültürü bütünleştirmek çok önemli. Burada bir konağımız var. Seymenlerin emekleri ve desteklerinizle bu konağı açmak istiyoruz. Bir ay içinde konağı, Çamlıdere halkına ve Ankara Kulübü Derneği‘ne kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

KONAĞA ZİYARET

Çamlıdere Belediye başkanı Ceylan ve AKD Genel Başkanı Özaslan Çamlıdere‘deki konağı gezerek beraber yapılacakları konuştu.

Kızılcahamam Belediye başkanı Süleyman Acar’ın tekrar eden başarısını tebrik eden Dr. Metin Özaslan, Seymen Plaketi, Ankara Konuşmaları Kitabı, Seymen Tezenesi CD’si takdim ettikten sonra ilçede Ankara kültürünü yaşatmak için iş birliği teklifinde bulundu. Ankara Kulübü Derneği Seymenler ve Bacıerenlerinin çalışmasını gerçekleştirmesi için ve Eski Ankara Fotoğrafları Müzesi açmak için konak ve salon tahsisi talebinde bulunan Dr. Metin Özaslan; “Kızılcahamam’da Ankara Kültürü’nü yaşatmak çok önemli. Ankara halkı gerçek Ankara Kültürü’nü bilmeli, Ankara Efelerini bilmeli. Pavyon kültürü Ankara’ya ait değildir. Bu kültür yerine Ankara’nın gerçek kültürü ve Seymenlik ve Bacıererenlik yaşatılmalı bunun için de bu kültüre ortam sağlanması önemli” dedi.